Media

Dat ik in de media aan de slag zou gaan, was al bekend voordat ik het zelf wist. Gewapend met een paar voetbalsokken interviewde ik vroeger voor iedere wedstrijd mijn voetbaltrainer. Ik vroeg hem naar de opstelling, de tegenstander en de verwachte uitslag. Op mijn 18e volgde een studie journalistiek, waarna ik als sportjournalist aan de slag ging.

Ik heb een leuke tijd gehad, maar het was niet wat ik ervan verwacht had. Dat heeft meerdere oorzaken. Omdat er voor mij ook nog een leven naast het werk is, ging het me na een jaar of vier tegenstaan dat ik elk weekend aan het werk was. Om over mijn vrouw nog maar te zwijgen. Daarnaast werd het werk (vooral de interviews) me te eentonig. En de voornaamste reden om wat anders te gaan doen, was dat ik sport minder leuk ging vinden. Ik was er namelijk al hele dagen mee bezig. Daarna heb ik nog ruim 10 jaar in de nieuwsjournalistiek gewerkt.

Op het gebied van media heb ik bijna alles gedaan. Je kunt me vragen voor schrijfopdrachten, interviews, podcasts en presentatietraining.

Voorbeelden

Tijdens mijn journalistieke werk heb ik duizenden artikelen, reportages en portretten gemaakt.
Twee dagen live commentaar gegeven voor Omroep Zeeland bij de ZLM Tour, de proloog in Heinkenszand en de eerste etappe in ´s-Heerenhoek.