Bouwend Nederland

De opdracht:

Bouwend zeeland logo

Beschrijving

Op mijn smartphone kreeg ik een melding van LinkedIn dat ik getagd was. Er werd een oproep gedaan voor mensen die een ludieke speech konden schrijven en voordragen. Nu schrijf ik beter dan dat ik lees, dus had ik helemaal niet gezien dat die speech ook moest worden voorgedragen. Dus vol enthousiasme reageerde ik met de boodschap dat ik die speech graag wilde schrijven. Toen de opdrachtgever me erop attent maakte dat de speech ook moest worden voorgedragen, was het even slikken.

Na elkaar telefonisch te hebben gesproken,  besloot ik het te doen. De enige reden om de opdracht te weigeren zou angst zijn, en dat is een slechte raadgever. En ook nog een laffe.

De speech bleken er twee te zijn, voor de inmiddels ex-voorzitter en ex-penningmeester van Bouwend Zeeland. Ik kende ze allebei niet, maar op basis van de input van zo’n 15 mensen heb ik een goed beeld van de twee kunnen schetsen. De eerste grap was meteen raak. Voor de liefhebbers: ze gaan je erg missen Joost, want het valt niet mee om in de bouwsector een penningmeester te vinden die betrouwbaar is.

Beide speeches waren een groot succes en smaken bij mij naar (veel) meer.

Link naar de website

Beeldmateriaal

Contact formulier

Wat had je in gedachten? Laat mij weten hoe ik jou kan helpen.
Contact Formulier